| arkadaşlar lütfen okuyun | |
|
+4Aelita80 Avatar Ömer Witch evo9722 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
evo9722 Uzman Bükücü
Mesaj Sayısı : 171 Yaş : 27 Nerden : Doğu Hava Tapınağı Ulus : : Hava Aile : : Aang-Katara Ailesi Element : : Hava,Ateş,Su,Toprak Rütbe : : Öğrenci (şimdilik) Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 08/08/10
| |
| |
Witch Profesyönel Bükücü
Mesaj Sayısı : 2997 Yaş : 29 Nerden : Avalon Ulus : : Su Kabilesi Element : : Tüm elementler. Eşya : : Asa, Atheme, Kadeh, Pentacle Rütbe : : Avatar Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: arkadaşlar lütfen okuyun Perş. Ağus. 26, 2010 8:45 pm | |
| bence herkes kendi derdine yansın. herkes ayrı yol çizsin. kimse kimseden sorumlu değildir. herkes kendinedn sorumludur. | |
|
| |
evo9722 Uzman Bükücü
Mesaj Sayısı : 171 Yaş : 27 Nerden : Doğu Hava Tapınağı Ulus : : Hava Aile : : Aang-Katara Ailesi Element : : Hava,Ateş,Su,Toprak Rütbe : : Öğrenci (şimdilik) Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 08/08/10
| Konu: Geri: arkadaşlar lütfen okuyun Perş. Ağus. 26, 2010 9:09 pm | |
| hayır dert falan deil yani öğreniyoz tamam süper ama nelerde kulancaz yada kulanılacak ortam mı var | |
|
| |
Witch Profesyönel Bükücü
Mesaj Sayısı : 2997 Yaş : 29 Nerden : Avalon Ulus : : Su Kabilesi Element : : Tüm elementler. Eşya : : Asa, Atheme, Kadeh, Pentacle Rütbe : : Avatar Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: arkadaşlar lütfen okuyun Cuma Ağus. 27, 2010 11:54 am | |
| hermesçi bilimlere giriş kitabını alıp okuyunuz | |
|
| |
evo9722 Uzman Bükücü
| Konu: Geri: arkadaşlar lütfen okuyun Cuma Ağus. 27, 2010 12:51 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 27 Nerden : ATEŞ ULUSU Ulus : : ATEŞ ULUSU Aile : : IROH AİLESİ Element : : ATEŞ Eşya : : ATEŞ BÜKME PARŞOMENLERİ, ATEŞ, YILDIRIM Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 18/07/10
| Konu: Geri: arkadaşlar lütfen okuyun Salı Ağus. 31, 2010 10:33 am | |
| kimse işe yaricanı sölemedi. ateş büküp napcan fırın mı yakacaksın? su bükerek garson mu olacaksın? toprak bükerek çanak çömlek mi yapacaksın? eğlencesine | |
|
| |
Witch Profesyönel Bükücü
| Konu: Geri: arkadaşlar lütfen okuyun Salı Ağus. 31, 2010 11:37 am | |
| eğlencesine mi ? bu yollarla kaç hayat kurtarabilirsin ? elementlerin direk kontrolünü yıllarını alır. önce enerjilerine hakim olursun. böylece hastaları vesayre iyileştirebilirsin. zaten sırf eğlencesine çalışan sizler , korkarım başarılı olamayacaklar. | |
|
| |
evo9722 Uzman Bükücü
| Konu: Geri: arkadaşlar lütfen okuyun Salı Ağus. 31, 2010 11:57 am | |
| hem gezgin olursun meslek olarak yabanci ulkelerdeki bizim duymadimiz taktikleri orenirsin | |
|
| |
Aelita80 Sıradan Bükücü
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 25 Ulus : : su ulusu Element : : su Eşya : : parşomen matara Rütbe : : öğranci Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 25/06/10
| Konu: Geri: arkadaşlar lütfen okuyun Ptsi Eyl. 13, 2010 9:45 pm | |
| bence biz bu güçlerle gerçekten insanlığa yardım edebiliriz ama gerçekçi olursak bunlar bizim güçlerimizi aydınlatıyor
| |
|
| |
Witch Profesyönel Bükücü
| Konu: Geri: arkadaşlar lütfen okuyun Salı Eyl. 14, 2010 11:33 am | |
| evet yardım edebiliriz. benim amacımda bu. majikal yolda ilerleyek insanlara ve doğaya hizmet etmek | |
|
| |
HydroTaichi Sıradan Bükücü
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 29 Nerden : C Şehrinden Ulus : : Su Ulusu Element : : Su Bükücüsü - Hydrokinesis Eşya : : Katana. El Feneri. Matara. Bandana. Su Küreleri. Rütbe : : Öğrenci Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 12/09/10
| Konu: Geri: arkadaşlar lütfen okuyun Salı Eyl. 14, 2010 3:46 pm | |
| Bence saçma ^^ insanlara hizmet etmek yerine derslikler açıp bu işi isteyenlere bu işi öğretmen daha mantıklıdır bence bir insan bi ozon tabakasını delmemek için kılını bile kıpırdatmayacak bende onlara yardım edicem ??? adamlar kendilerinden haberi yok ben onlara yardım edicem ??? doğaya sonsuz hizmet ederim ama yan gel yat prensibindekilere asla!!! | |
|
| |
Witch Profesyönel Bükücü
| Konu: Geri: arkadaşlar lütfen okuyun Salı Eyl. 14, 2010 4:23 pm | |
| yan gel yat değil. herkes kendi yolunu bulabilir. bunun için accık düşünmek yeterli | |
|
| |
ank123
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 26 Ulus : : hava ulusus Element : : hava Rütbe : : öğrenci Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 21/11/10
| Konu: Geri: arkadaşlar lütfen okuyun Ptsi Kas. 22, 2010 7:00 pm | |
| bence sen haklısın aquakinetic eğer gerçekten kinezi yapabiliyorsak bunu doğa için kullanabiliriz...Evet belki bu biraz delice olabilir ama şunu unutmayın bu yeteneklerimizi iyi işler için kullanırsak dünyaya ufacık da olsa bir katkımız olur | |
|
| |
Witch Profesyönel Bükücü
| Konu: Geri: arkadaşlar lütfen okuyun Çarş. Kas. 24, 2010 5:43 pm | |
| evet bravo | |
|
| |
Aertyou-Kun
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 27 Ulus : : Ateş Ulusu Element : : Ateş Elementi Eşya : : (Eklenecektir) Rütbe : : Usta Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 09/03/11
| Konu: Geri: arkadaşlar lütfen okuyun Çarş. Mart 09, 2011 1:49 pm | |
| - ank123 demiş ki:
- bence sen haklısın aquakinetic eğer gerçekten kinezi yapabiliyorsak bunu doğa için kullanabiliriz...Evet belki bu biraz delice olabilir ama şunu unutmayın bu yeteneklerimizi iyi işler için kullanırsak dünyaya ufacık da olsa bir katkımız olur
Yada piskoat bir manyağa dönüşüp gelen geçeni öldüre biliriz. Şaka yapıyorum. Yaptığımız işler bizi kendimizi korumamızı öğretir. Her ne kadar başkalarını, doğayı,insanları korumayı öğretsede, asıl amaç insanın kendisini koruyabilmesidir. Ancak,insan kendisini bakıp,koruya bilirse işte o zaman başkalarını ve sevdiklerini koruyabilir. | |
|
| |
a1h1m1
Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 26 Ulus : : Ben Yalnız Bir Gezginim Benim Belli Bir Ulusum Yok ... Element : : Ateş Eşya : : Kağıt Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 30/04/11
| Konu: Geri: arkadaşlar lütfen okuyun Paz Mayıs 01, 2011 1:45 pm | |
| - evo9722 demiş ki:
- arkadaşlar biz neden bu elementsel kineziyi yapıyoruz yani 17-18 yaşımıza geldiğimizde gezgin mi olucaz yada dünyanın başıdertte onu mu kurtarıcaz neden yapıyoruz zaten ordaki haraketlerden sitillerden örnek alarak izlediğimiz avatarın 4.sezon olmıyacak diyolar bir psişik savaşları oluyo falan yazıo ama biz elementsel kineziyiz yani böyle şeyler de olmaz bükmeyi seviom hatta bugün ateşle kağıdı yandırdım ama hedefimiz yok hedefimiz olmassa ne için yaptığımızı bilmeyiz ne için yaıoz bilen varsa yazsın yoksa yapar yapar bir kaçsene sonra unuturuz
İlk Önce Kendine Hedef Bul ... Ben ; Ben Şu Ateş Bükmeyi Falan Öğrenmeyi Deniyorum Nedeni Amaçsızlıktan Değil . Uzmanlaşıp Kendimi Korumak İçin ... Şimdi Dicen Ateşi Hafifcik Oynatınca Neren Koruncak Öle Deil İşte Önce Öğrencem Sonra İçine Gircem Ve Uzman Olarak Çıkıcam Veee ... Kendimi Her Türlü Tehlikelere Karşı Koruyabilicem SON ... Kendi Amacını Seç Ve Tek Yol Üzerinden Git Genç Çekirge | |
|
| |
| arkadaşlar lütfen okuyun | |
|