|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
evo9722 Uzman Bükücü
Mesaj Sayısı : 171 Yaş : 27 Nerden : Doğu Hava Tapınağı Ulus : : Hava Aile : : Aang-Katara Ailesi Element : : Hava,Ateş,Su,Toprak Rütbe : : Öğrenci (şimdilik) Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 08/08/10
| Konu: Avatar Korra C.tesi Ağus. 28, 2010 2:42 pm | |
| Dünya'nın bir numaralı animasyon kanalı Nickelodeon 2011 yılında harika bir anime ile geliyor. Nickelodeon kanalının başkanı Brown Johnson'ın açıklamasına göre The Legend of Korra ismi ile Avatar efsanesine devam edeceklerini açıkladı. Bu yeni avatar animesinde tabiki b...iraz değişiklikler olacak. Bu değişikliklerden en büyüğü ise bu seferki avatar bir kız. Güney su kabilesinden gelen bu hırslı, isyankar ve korkusuz ergen kızımızın adı Korra. The Legend of Korra'nın hikayesi Aang'den yaklaşık 70 yıl sonrasını anlatıyor. Korra 3 elementte ustalaşmasına rağmen ondan önceki avatarın son hava bükücü olması işlerini biraz zora sokuyor. Son elemente ulaşmak için birilerini bulmaya çalışır. Tahminleri onu Avatar dünyasının merkez üssü olan Republic City'e yönlendirir.Burda bükücü olan veya olmayan bütün insanlar refah içinde beraber yaşamaktadır. Korra Republic City'de yüksek bir suç oranı olduğunu fark eder ve bükücülüğü öldürmeye çalışanlarla dolu olduğunu fark eder. Korra bütün suçları engellemeye çalışırken aynoı zamanda Aang'in oğlu Tenzinde ona hava bükücülükte ustalaşması için yardım eder. Arkadaşlar yani aang efsanesi bityor ama yenisi başlıyor | |
|
| |
evo9722 Uzman Bükücü
Mesaj Sayısı : 171 Yaş : 27 Nerden : Doğu Hava Tapınağı Ulus : : Hava Aile : : Aang-Katara Ailesi Element : : Hava,Ateş,Su,Toprak Rütbe : : Öğrenci (şimdilik) Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 08/08/10
| Konu: Geri: Avatar Korra C.tesi Ağus. 28, 2010 11:22 pm | |
| Arkadşlar flood olcak ama Aang devam edebilir alın ma ikiside doğrumu yanlışmı bilmiyorum şansımıza inşallah aang devam edr 4. sezonunun taslaklarda olduğu ve ilk bölümünün kasım 2010'da çıkacağı söyleniyor.ilk bölümde !!!!!!!!!!aang'in eski hava gezginlerinden arkadaşı makai'nin yaşadığı var.105 yaşında olan makai aang'e hava gezginleriyle ilgili 1 özellik söylüyor ve böylece aang'in hayatı değişiyor.o sırada ozai zuko'ya annesinin bir toprak krallığı şehrinde olduğunu söylüyor.zuko annesini aramaya başlıyor ve annesi ile ilgili önemli bilgilere ulaşıyor.!!!!!!
BU BİLGİLER 100'DE 100 DOĞRUDUR.NİCKELEDEON'UN CEO'SUNUN BİR RÖPORTAJINDA ANLATTIĞI BİLGİLERDİR. ALINTI OLDUĞU ÇOK BELLİ xD | |
|
| |
Witch Profesyönel Bükücü
Mesaj Sayısı : 2997 Yaş : 29 Nerden : Avalon Ulus : : Su Kabilesi Element : : Tüm elementler. Eşya : : Asa, Atheme, Kadeh, Pentacle Rütbe : : Avatar Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: Avatar Korra Paz Ağus. 29, 2010 1:02 pm | |
| yaaaa aang gitmesinnn | |
|
| |
evo9722 Uzman Bükücü
| Konu: Geri: Avatar Korra Paz Ağus. 29, 2010 2:04 pm | |
| Aang biterse benim avatar izleme hayatim biter ama 1.De dogru olabilir 2.De olabilir | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 27 Nerden : ATEŞ ULUSU Ulus : : ATEŞ ULUSU Aile : : IROH AİLESİ Element : : ATEŞ Eşya : : ATEŞ BÜKME PARŞOMENLERİ, ATEŞ, YILDIRIM Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 18/07/10
| Konu: Geri: Avatar Korra Salı Ağus. 31, 2010 10:29 am | |
| aang in devam etmesini isterim ama korra olursa da sorun olmaz o da güzel gibi | |
|
| |
evo9722 Uzman Bükücü
| Konu: Geri: Avatar Korra Salı Ağus. 31, 2010 10:41 am | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 27 Nerden : ATEŞ ULUSU Ulus : : ATEŞ ULUSU Aile : : IROH AİLESİ Element : : ATEŞ Eşya : : ATEŞ BÜKME PARŞOMENLERİ, ATEŞ, YILDIRIM Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 18/07/10
| Konu: Geri: Avatar Korra Salı Ağus. 31, 2010 10:42 am | |
| ikisi birden çıksa ne güzel olurdu. biri sabah biri akşam | |
|
| |
evo9722 Uzman Bükücü
| Konu: Geri: Avatar Korra Salı Ağus. 31, 2010 10:48 am | |
| a hakat en guzeli o sabah aang roku ile konusur aksam korra ile aang om attim sana | |
|
| |
evo9722 Uzman Bükücü
| Konu: Geri: Avatar Korra Perş. Eyl. 02, 2010 3:40 pm | |
| arkadaşlar kesinleşti aang efsanede kaldı yeni avatar korra son haber leri söylerim | |
|
| |
evo9722 Uzman Bükücü
| Konu: Geri: Avatar Korra Perş. Eyl. 02, 2010 3:50 pm | |
| arkadşlar son bir duyuru daaaaaa avatar korra 12 bölümlük bir ini dizzi olucak ve röpörtajları okudum tutmassa legend of aang dizi olarak dönebilir miş | |
|
| |
Witch Profesyönel Bükücü
Mesaj Sayısı : 2997 Yaş : 29 Nerden : Avalon Ulus : : Su Kabilesi Element : : Tüm elementler. Eşya : : Asa, Atheme, Kadeh, Pentacle Rütbe : : Avatar Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: Avatar Korra Cuma Eyl. 03, 2010 9:29 am | |
| tutmaz inş | |
|
| |
HydroTaichi Sıradan Bükücü
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 29 Nerden : C Şehrinden Ulus : : Su Ulusu Element : : Su Bükücüsü - Hydrokinesis Eşya : : Katana. El Feneri. Matara. Bandana. Su Küreleri. Rütbe : : Öğrenci Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 12/09/10
| Konu: Geri: Avatar Korra Paz Eyl. 12, 2010 9:56 pm | |
| bişeyi merak ediyorumda dostum sen adminmisin ? bence bunu alt konularda avatarın filmi v.s. hakkında yerler var oraya açmalısın... durular kısmında acaba ne var bu kadar duyuru diye bakıyorum ve bunu görünce biraz garip geldide... | |
|
| |
evo9722 Uzman Bükücü
| Konu: Geri: Avatar Korra Ptsi Eyl. 13, 2010 9:09 am | |
| bu avatar ile ilgili hem filmlere koyamaz cunku baq oku belki korra gelcek belkide 4. sezon ondan filme birini atsak diyersi cikabilir | |
|
| |
HydroTaichi Sıradan Bükücü
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 29 Nerden : C Şehrinden Ulus : : Su Ulusu Element : : Su Bükücüsü - Hydrokinesis Eşya : : Katana. El Feneri. Matara. Bandana. Su Küreleri. Rütbe : : Öğrenci Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 12/09/10
| Konu: Geri: Avatar Korra Salı Eyl. 14, 2010 3:48 pm | |
| Anlatamadım galiba o tarz bi yere açman daha mantıklı değilmidir? Benim bildiğim buraya site hakkında duyurular yazılmalıdır XD XD Ben bi çizgifilmin site hakkındaki duyurular arasındaki yer ile bağlantısını çözemediğim için söyledim ^^ eğer sen bulduysan tebrikler ^^ | |
|
| |
Witch Profesyönel Bükücü
| Konu: Geri: Avatar Korra Salı Eyl. 14, 2010 4:22 pm | |
| | |
|
| |
Ocean Spirit Normal Bükücü
Mesaj Sayısı : 57 Yaş : 29 Ulus : : Güney Su Kabilesi Aile : : Avatar Kuruk soyundan.. Element : : Su Eşya : : Buzdan Asa Rütbe : : Uzman Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 13/09/10
| Konu: Geri: Avatar Korra Perş. Eyl. 16, 2010 4:32 pm | |
| ya admin bnde spr bi resim var avatarın geleceğiyle ilgili nası resim eklioz | |
|
| |
evo9722 Uzman Bükücü
| Konu: Geri: Avatar Korra Perş. Eyl. 16, 2010 4:52 pm | |
| o resmin urlesini kopyala sonra bu mesaj yazmanin ustunde resimle ilgili bise war tikla ona cewap kisminda img die bisey yazcak 2tane onlarin arasina yapistir admin delim ama biliom | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 57 Yaş : 29 Ulus : : Güney Su Kabilesi Aile : : Avatar Kuruk soyundan.. Element : : Su Eşya : : Buzdan Asa Rütbe : : Uzman Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 13/09/10
| Konu: Geri: Avatar Korra Perş. Eyl. 16, 2010 7:22 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Avatar Korra Perş. Eyl. 16, 2010 7:23 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Avatar Korra Perş. Eyl. 16, 2010 7:25 pm | |
| yha imageshack sayfası açtım oraya sürükledim resim sürüklendi daha sonra urlyi kopyalayıp resim yazan yere yapıştırdım olmadı.. | |
|
| |
evo9722 Uzman Bükücü
| Konu: Geri: Avatar Korra Perş. Eyl. 16, 2010 7:36 pm | |
| ne imgasshacki onun sag kisimlerinda bide bide korra ile ilgilimi aang mi | |
|
| |
Witch Profesyönel Bükücü
| Konu: Geri: Avatar Korra Perş. Eyl. 16, 2010 7:49 pm | |
| | |
|
| |
evo9722 Uzman Bükücü
| Konu: Geri: Avatar Korra Perş. Eyl. 16, 2010 7:57 pm | |
| eger korrala ilgilise biliom bole korra avatar halinde yaninda 2011 coming soon yazio | |
|
| |
| Konu: Geri: Avatar Korra Perş. Eyl. 16, 2010 10:29 pm | |
| hmm tmm
En son Ocean Spirit tarafından Perş. Eyl. 16, 2010 10:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Avatar Korra Perş. Eyl. 16, 2010 10:30 pm | |
| tmm şimdi koyuyorum
En son Ocean Spirit tarafından Perş. Eyl. 16, 2010 10:44 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
|