evo9722 Uzman Bükücü
Mesaj Sayısı : 171 Yaş : 27 Nerden : Doğu Hava Tapınağı Ulus : : Hava Aile : : Aang-Katara Ailesi Element : : Hava,Ateş,Su,Toprak Rütbe : : Öğrenci (şimdilik) Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 08/08/10
| Konu: Geri: Geyik konu xD C.tesi Eyl. 18, 2010 7:31 pm | |
| | |
|
Ocean Spirit Normal Bükücü
Mesaj Sayısı : 57 Yaş : 29 Ulus : : Güney Su Kabilesi Aile : : Avatar Kuruk soyundan.. Element : : Su Eşya : : Buzdan Asa Rütbe : : Uzman Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 13/09/10
| |
thyphon
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 29 Element : : HAVA Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 02/01/11
| Konu: Geri: Geyik konu xD Paz Ocak 02, 2011 9:09 pm | |
| ben kürdanla değil iğne batırıyorum. ama bişi fark etmiyor yani ama kolay bişi . ya da bana öyle geliyor . yorgun olmadığım zamanlar daha iyi yapabiliyorum . çok mükemmel bi yetenekten bahsetmiyorum aslında daha havaya kaldıramadım. belki de yeterli çalışmadığımdandır . lakin güzel döndürüyorum istediğim tarafa göre yön değiştirebiliyorum . | |
|
evo9722 Uzman Bükücü
Mesaj Sayısı : 171 Yaş : 27 Nerden : Doğu Hava Tapınağı Ulus : : Hava Aile : : Aang-Katara Ailesi Element : : Hava,Ateş,Su,Toprak Rütbe : : Öğrenci (şimdilik) Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 08/08/10
| Konu: Geri: Geyik konu xD Salı Ocak 04, 2011 8:38 pm | |
| sipirt senin okula tabi gelmek isterim ama taban puan cok fazla yani 430 falan olsa da iyi olurdu xD | |
|
iniesta_y8 Normal Bükücü
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 26 Ulus : : Kuzey Su Kabilesi Aile : : Kraliyet Ailesi Element : : Su Eşya : : Su Bükme Perşömeni , Matara Rütbe : : Bükücü Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 27/07/10
| Konu: Geri: Geyik konu xD Çarş. Ocak 05, 2011 6:37 pm | |
| saglar yaw. enerji akımı degilmi? Aqua ben sana msj gondermistim cewap verrmisn ?? | |
|