HydroTaichi Sıradan Bükücü
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 29 Nerden : C Şehrinden Ulus : : Su Ulusu Element : : Su Bükücüsü - Hydrokinesis Eşya : : Katana. El Feneri. Matara. Bandana. Su Küreleri. Rütbe : : Öğrenci Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 12/09/10
| Konu: Şehir Haritası ve Şehirler arası gariplik XD Salı Eyl. 14, 2010 3:40 pm | |
| Site admini bir site haritası yapmış gördüğüm kadarıyla fakat bunu forumda göremedim ( hani a-b-c-d-e şehirleri varya ) a-b-c-d-e şehirleri olacak fakat bu şehirler her türlü bükücüyemi açık oalcak yoksa her biri tek bir ulusamı yani a şehri su bükücü b şehri toprak felen şeklindemi ? hazır konuyu açmışken sorumuda sorayım EDİT: şimdi ben nerede rp yazcam ?" Nerden: C Şehri " yazarken profilimde ben hangi yerde rp yapcam ? | |
|
Witch Profesyönel Bükücü
Mesaj Sayısı : 2997 Yaş : 29 Nerden : Avalon Ulus : : Su Kabilesi Element : : Tüm elementler. Eşya : : Asa, Atheme, Kadeh, Pentacle Rütbe : : Avatar Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: Şehir Haritası ve Şehirler arası gariplik XD Salı Eyl. 14, 2010 4:26 pm | |
| rp yazma yerleri uluslar kategorisinde. su ulusu toprak ulusu vesayre var. onların şehirlerini alt forum olarak ekledim. görebilirsin. ayrıca illa kendi şehrine rp yazmak zorunda değilsin. meydan senin | |
|
HydroTaichi Sıradan Bükücü
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 29 Nerden : C Şehrinden Ulus : : Su Ulusu Element : : Su Bükücüsü - Hydrokinesis Eşya : : Katana. El Feneri. Matara. Bandana. Su Küreleri. Rütbe : : Öğrenci Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 12/09/10
| Konu: Geri: Şehir Haritası ve Şehirler arası gariplik XD Çarş. Eyl. 15, 2010 11:40 am | |
| Let's time the Rol Play diyosun tamam madem ben c şehrinin kralı olayım T€$'s Kingdom yaparım ismini | |
|
Witch Profesyönel Bükücü
Mesaj Sayısı : 2997 Yaş : 29 Nerden : Avalon Ulus : : Su Kabilesi Element : : Tüm elementler. Eşya : : Asa, Atheme, Kadeh, Pentacle Rütbe : : Avatar Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: Şehir Haritası ve Şehirler arası gariplik XD Çarş. Eyl. 15, 2010 11:41 am | |
| ii tamam bildiğini yap | |
|