Ocean Spirit Normal Bükücü
Mesaj Sayısı : 57 Yaş : 29 Ulus : : Güney Su Kabilesi Aile : : Avatar Kuruk soyundan.. Element : : Su Eşya : : Buzdan Asa Rütbe : : Uzman Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 13/09/10
| Konu: Replikler C.tesi Eyl. 25, 2010 4:59 pm | |
| Yine de ben Aang'in dünyayı kurtaracağına inanıyorum...Katara | |
|
Mesaj Sayısı : 57 Yaş : 29 Ulus : : Güney Su Kabilesi Aile : : Avatar Kuruk soyundan.. Element : : Su Eşya : : Buzdan Asa Rütbe : : Uzman Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 13/09/10
| Konu: Geri: Replikler C.tesi Eyl. 25, 2010 5:00 pm | |
| Bu dünyanın kül olmasının ve küllerinden yeni bir dünya doğmasının zamanı geldi artık...Kral Ozai | |
|
| Konu: Geri: Replikler C.tesi Eyl. 25, 2010 5:24 pm | |
| Babam her zaman Azula'nın doğuştan şanslı olduğunu söyler.Benim ise doğduğum için şanslı olduğumu.Fakat şansa ihtiyacım yok.Her zaman mücadele etmek ve savaşmak zorundayım , bu beni güçlü kılıyor.Beni ben yapan da bu..Zuko | |
|
| Konu: Geri: Replikler C.tesi Eyl. 25, 2010 5:27 pm | |
| Katara:Yani benim yalancı olduğumu mu söylüyorsun? Sokka:Hayır.Olumlu olduğunu söylüyorum.Aynı şey gerçekten... | |
|
Tophh Sıradan Bükücü
| Konu: Geri: Replikler C.tesi Ekim 02, 2010 1:31 pm | |
| bnde yazabilirmiyim ?
katara : hem sen onu niye koruyorsun ki... toph : çünkü katara hepiniz çok önemli bi gerçeği unutuyorsunuz. aangin ateş bükmeyi öğrenecek birine ihtiyacı var. dünyada bu işi başarabilecek bir tek kişi gelmiyor aklınıza.. derken biri çıkıp kendini gümüş tepside sunuyor ama siz bunu düşünemiyorsunuz bile... aang : zuko dan ders falan almıyorum ben sokka : yerinde bir karar dostum. katara : öyleyse konu kapanmıştır. toph: aaaah... gerçekte kimin kör olduğunu çok merak etmeye başladım...
| |
|
Witch Profesyönel Bükücü
Mesaj Sayısı : 2997 Yaş : 29 Nerden : Avalon Ulus : : Su Kabilesi Element : : Tüm elementler. Eşya : : Asa, Atheme, Kadeh, Pentacle Rütbe : : Avatar Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: Replikler C.tesi Ekim 02, 2010 5:41 pm | |
| Bence en güzeli şu :
Arslankaplumbağası :
Gerçek bir zihin , kendini yalanlara ve hayallere kaptırmamayı her zaman başarır Gerçek bir yürek , nefretin kinini zarar görmeden sindirmeyi başarabilir Ezelden beri karanlık , boşlukları doldurmak için çabalar durur. Ama arındırıcı aydınlık her zaman galip gelendir. Onu bekle, Gelecektir.
En son AquaKinetic tarafından Çarş. Ara. 15, 2010 3:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Tophh Sıradan Bükücü
| Konu: Geri: Replikler C.tesi Ekim 02, 2010 8:04 pm | |
| evet çok güzelmiş.. katara: eee şimdi ne yapıyoruz.. toph: ben bittim iki kere ayak parmaklarımı ovaladım. yeter aang : niçin toph : birincisi temizlemek içindi ama ikincisi sırf ovalama hissi hoşuma gittği için yaptım. | |
|
Witch Profesyönel Bükücü
Mesaj Sayısı : 2997 Yaş : 29 Nerden : Avalon Ulus : : Su Kabilesi Element : : Tüm elementler. Eşya : : Asa, Atheme, Kadeh, Pentacle Rütbe : : Avatar Bükme Gücü : Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: Replikler Çarş. Ara. 15, 2010 3:29 pm | |
| Aang : İntikam , çift başlı yılana benzer.. | |
|