The Last Airbender - Son Hava Bükücü - Gerçeklerle Yüzleşin
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
The Last Airbender - Son Hava Bükücü - Gerçeklerle Yüzleşin

The Last Airbender - Son Hava Bükücü - Gerçeklerle YüzleşinHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz : Perş. Ocak 01, 1970
Mesaj Sayınız : 0

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

yeni üye oldum ve merak ediyorum..

2 posters
YazarMesaj
satomi666

Erkek
Bükme Gücü :
yeni üye oldum ve merak ediyorum.. Left_bar_bleue0 / 1000 / 100yeni üye oldum ve merak ediyorum.. Right_bar_bleue

yeni üye oldum ve merak ediyorum.. Empty
MesajKonu: yeni üye oldum ve merak ediyorum..   yeni üye oldum ve merak ediyorum.. Icon_minitimeCuma Nis. 01, 2011 5:46 am

merhabalar herkese, siteyi dolaşırken tesadüfen buldum içeriği merak edip konuların %80 ini okudum ama
aklıma takılan da burda oyunmu oynuyorsunuz yoksa başka birşeylermi dönüyor benim bilmediğim.??

cüretkarlığımı affedin ama su bükme ateş bükme vs. bunları yapabilen varmı varsa ben bu yaşıma kadar neden görmedim
avatarin çizgi filmini ve filmini çokmu izlediniz acaba? merak ediyorum...

gerçekten bu dedikleriniz yapabiliyorsanız link verinde izleyelim bizde aydınlanalım bu konularda. ispat edin elinizi öpeyim
şuan saat 05:48 gece uyumayı sevmeyen birisiyim ama yazılarınızı okurken kendi kendime düşündüm acaba benim kafammı güzel yoksa
topluca mı kafalar güzelleşti..!

inanın yazı yazarken hala şoktayım gülme krizi geldi tutamıyorumda kendimi Smile) ADMİN bey siz bu konularda herkesten daha bilgilisiniz
beni biraz aydınlatırsanız memnun olurum, yorumlarınızı bekliyorum sabırsızlıkla... saygılar, başarılar...
Witch
Profesyönel Bükücü
Profesyönel Bükücü
Witch

Erkek
Ulus : : Su Kabilesi
Element : : Tüm elementler.
Eşya : : Asa, Atheme, Kadeh, Pentacle
Rütbe : : Avatar
Bükme Gücü :
yeni üye oldum ve merak ediyorum.. Left_bar_bleue100 / 100100 / 100yeni üye oldum ve merak ediyorum.. Right_bar_bleue

yeni üye oldum ve merak ediyorum.. Empty
MesajKonu: Geri: yeni üye oldum ve merak ediyorum..   yeni üye oldum ve merak ediyorum.. Icon_minitimeCuma Nis. 13, 2012 7:05 pm

Her insan doğduğunda Evren tarafından verilen bir enerji seviyesi ile dünyaya gelir. Her insan enerjisiyle şifacı ve biyomanyetizmeci ve telepatik olarak doğar. Başka yetenekler de vardır insanda ama ortaya çıkmamıştır, ruhunda yatıyordur. FARKINDA değildir. Bunları uyandırabilen insan kaçak çapta 'kinezi' dediğimiz, cisimleri uzaktan hareket edebilme olayını yapabilir. Bunun gülünecek bir şeyi yok. İnternetten telekinezi, hidrokinezi vesayre yazdığınızda gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.
https://thelastairbenderrpg.yetkin-forum.com

yeni üye oldum ve merak ediyorum..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» yeni..