The Last Airbender - Son Hava Bükücü - Gerçeklerle Yüzleşin
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
The Last Airbender - Son Hava Bükücü - Gerçeklerle Yüzleşin

The Last Airbender - Son Hava Bükücü - Gerçeklerle YüzleşinHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz : Perş. Ocak 01, 1970
Mesaj Sayınız : 0

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Termokinezi Nedir? Nasıl Yapılır?

YazarMesaj
a1h1m1

a1h1m1

Erkek
Ulus : : Ben Yalnız Bir Gezginim Benim Belli Bir Ulusum Yok ...
Element : : Ateş Smile
Eşya : : Kağıt Smile
Bükme Gücü :
Termokinezi Nedir? Nasıl Yapılır? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Termokinezi Nedir? Nasıl Yapılır? Right_bar_bleue

Termokinezi Nedir? Nasıl Yapılır? Empty
MesajKonu: Termokinezi Nedir? Nasıl Yapılır?   Termokinezi Nedir? Nasıl Yapılır? Icon_minitimePaz Mayıs 01, 2011 12:25 pm

Bir cisimi-maddeyi ısıtabilirsiniz.Bununla neler yapabilirsiniz?Maddelerde hal değişimlerine yol açabilirsiniz.Havayı ısıtıp konveksiyonel hava akımlarına neden olabilirsiniz kalorifer gibi.
Yapmadan Önce;
Öncelikle rahatlama egzersizi(10 dk.)
Ardından enerji toplama egzersizi(2 dk.)
Tekniği anlık, dinamik olarak uygulamak isteyen profesyoneller rahatlama ve enerji toplama egzersizlerini kısa tutabilirler...

Yaparken;
Sizi saran bir enerjinin oluştuğunu ve bu enerjinin gittikçe bir aleve benzediğini imajine edin...
Burda alevi normal bir alev olarak değil de infarared ısıtıcılar gibi imajine edin.(aksi takdirde yeterince güçlüyseniz bişileri yakabilirsiniz...)
Sonra ısındığınızı imajine edin...
ve tüm enerjinizi yaparken bölümünde yazdıklarım üzerinde yönlendirin, kullanın

NOT:
Bu şekilde kendinizi ya da bir cismi ısıtmak için alevlerin ısıtmak istediğiniz şeyin etrafında olduğunu imajine edin...

Ya Ben?
Arkadaşlar ben bu şekilde önce kendimi ısıtıyorum sonra enerjinin gittikçe büyümesini sağlayıp 1 ila 1,5 metre arasında olan herşeyi ısıtabiliyorum...Tekniği dinamik uyguladığım için rahatlama ve enerji toplama egzersizlerime toplam 2 dakika ayırıyorum...(Uyguladığınızda göreceksiniz ki sıcaklık farkedilir derecede artıyo!)

ALINTIDIR ... Smile

Termokinezi Nedir? Nasıl Yapılır?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Rp Nedir ? Nasıl Yapılır
» Psi Ball Nedir ? Nasıl Yapılır?
» Telepati Nasıl Yapılır ?
» Hidrokinezi (Aquakinezi) Nedir ?
» Cryokinezi Nedir ? --1.Aşama--