The Last Airbender - Son Hava Bükücü - Gerçeklerle Yüzleşin
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
The Last Airbender - Son Hava Bükücü - Gerçeklerle Yüzleşin

The Last Airbender - Son Hava Bükücü - Gerçeklerle YüzleşinHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz : Perş. Ocak 01, 1970
Mesaj Sayınız : 0

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Ember Adası

2 posters
YazarMesaj
Witch
Profesyönel Bükücü
Profesyönel Bükücü
Witch

Erkek
Ulus : : Su Kabilesi
Element : : Tüm elementler.
Eşya : : Asa, Atheme, Kadeh, Pentacle
Rütbe : : Avatar
Bükme Gücü :
Ember Adası Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Ember Adası Right_bar_bleue

Ember Adası Empty
MesajKonu: Ember Adası   Ember Adası Icon_minitimeSalı Haz. 22, 2010 4:00 pm

RP İN
https://thelastairbenderrpg.yetkin-forum.com
Aertyou-Kun

Aertyou-Kun

Erkek
Ulus : : Ateş Ulusu
Element : : Ateş Elementi
Eşya : : (Eklenecektir)
Rütbe : : Usta
Bükme Gücü :

Ember Adası Empty
MesajKonu: Geri: Ember Adası   Ember Adası Icon_minitimeC.tesi Mart 12, 2011 6:01 pm

Ürkütücü bir soğukluk sahili ve adanın diğer kısımlarını sarmıştı. Ölümcül bir fırtına kopmuş, etrafı yerle bir edip önüne çıkanı parçalayıp,insanların cesedini bile uzaklara fırlatıyordu.

Normalde görmeye alışık olduğumuz sıcak ve bunaltıcı hava,ortalarda gözükmüyor,kendisini aratıyordu.Etrafta rüzgarların bağrışları hariç hiç ses yoktu...Sahildeki sivri kum taneleri etrafta amaçsızca savrulurken yavaş ve temkinli adımlarla bu fırtınanın dinmesini bekleyip,hayatta kalmaya çalışıyordum.Ani bir yıldırım etrafı az bir süreliğine aydınlatıp ,insanları kendine getirtmişti.Donduran soğuğa ve vücudumun her yerine sertçe çiseleyen kum tanelerine karşı ilerlemeye devam ediyordum. Yorgunluğumu bir kenara bırakıp,hızımı artırmaya karar vermiştim.Ani bir sıçrayışın ardından fırtınayla boğuşup,kendimi bu belanın içinden azda olsa çıkarabilmiş,kurtulabilmiştim. Adadaki evlerin parçaları sırtıma ve kafama gelsede aldırış etmeden yoluma devam ettim.

Kendimi o fırtınanın içinden uzaklaştırmış olmama rağmen sert rüzgarlar büyüyerek yine aynı şekilde zarar veriyordu. Kum dalgaları beni boğuyor hatta sadist bir katil gibi öldürmeye çalışıyordu. Bir fırtınanın esiri olmak beni müthiş bir acıya ve utanca kaplıyordu. Hayııırrr ! vazgeçemezdim. Böyle bir durumdayken ateşleri mi kontrol edemesem de , Böyle saçma sapan bir yerde ve saçma sapan bir nedenden ölemezdim. Hemen ayağı kalkıp,gökyüzüne bakarak " HıHHHhıHH APTALLL !!! Beni bu şekilde öldürmeye gücün yetmez !!! " diyerek haykırdım. Haklıydımda doğanın beni öldürmesi imkansızdı.
Witch
Profesyönel Bükücü
Profesyönel Bükücü
Witch

Erkek
Bükme Gücü :

Ember Adası Empty
MesajKonu: Geri: Ember Adası   Ember Adası Icon_minitimePaz Mart 20, 2011 11:17 am

Ember adasının sahilinin kenarından Aertyou'yu izliyor ve yaptıklarına bir anlam veremiyordum. Rüzgar ateşi beslemez miydi ? Doğanın kudreti onu neden sarsmıştı. Dalgaların altına girdi ve yanına gitti. Bir köşede diz çökmüş doğaya isyan ediyordu.

-Ne kadar süre isyan edeceksin daha ? diye sordu.

Aertyou cevap vermiyordu. Sadece susmuş , beni dinliyordu. Ellerimi havaya kaldırıp onun için bende doğaya isyan ettim ve fırtınayı durdurdum. Rüzgar sözümü dinlemişti ama bu yüce hava ruhlarının hoşuna gitmeyecekti. Ama Avatar'a karşı çıkamazlardı değil mi ? Elimi Aertyou nun alnına koydum ve ayağa kalkmasını telkin ettim. Beni dinlemiyordu sanki , sadece diz çökmüş , gökyüzüne doğru bakıyordu. Arkasına oturdum ve bekledim..
Aertyou-Kun

Aertyou-Kun

Erkek
Bükme Gücü :

Ember Adası Empty
MesajKonu: Geri: Ember Adası   Ember Adası Icon_minitimePaz Mart 20, 2011 1:20 pm

Ateş bükme gücümü böyle bir alanda kullanırsam kendime de zarar verirdim. Ama bu şekilde gidersem de,mecbur kalacaktım. Bütün aklımı zorlayıp bir kurtuluş yolu düşünürken,

"Ne kadar süre isyan edeceksin daha ?" diyen bir ses yükseldi. Cevap vermem konsantrasyonumu bozup,fırtınanın beni uçurmasına sebep olurdu. Ama benim aksime o ,sert rüzgarların,öldürücü gücüne karşın rahat bir şekilde yürüyebiliyordu.Böyle söylenmesine şaşmadım. Aklımı kullanıp derin düşüncelere dalmışken,onunda bundan sıkılıp bir şeyler yapmaya çalıştığını gördüm başta anlamasam da,Fırtınanın kesilip bir anda durduğunu görünce bu herifin normal bir güce sahip olmadığını rahatça fark etmiştim. Şaşkın ifadelerle,uzun bir süre gökyüzüne baktıktan sonra," Hey neyin nesisin sen" diye söylendim
Witch
Profesyönel Bükücü
Profesyönel Bükücü
Witch

Erkek
Bükme Gücü :

Ember Adası Empty
MesajKonu: Geri: Ember Adası   Ember Adası Icon_minitimeSalı Mart 22, 2011 2:33 pm

Sonunda bana doğru dönmüştü. Yüzünde tuhaf bir ifade vardı.

- Neyin nesisin sen ?! diye sormuştu ona. Sanırım kendinde değildi. Avatar'ı tanımıyordu galiba.

- Dünyada 4 elementin ustası , Avatar'ım. dedim ve yanına gittim. Kafamdan değişik düşünceler geçiyordu. Beni nasıl olduda bilmiyordu. Hiç mi duymamıştı acaba? Anlamsız sorularla Aertyou ya doğru yaklaştım. Onun içindeki ateş gücünü , o gücün sıcaklığını hissettim. Elimde ateş yaktım. Kocaman bir ateş..

- Bu senin doğanda var. Kullanmakta çekinmemelisin. dedim. Ateş yaşam kaynağıdır ve bu güç özel olarak sana bahşedildi. Korkma.. dedim. Ama emin değildim. Yüzündeki tuhaf ifade bir türlü silinmiyordu.
Aertyou-Kun

Aertyou-Kun

Erkek
Bükme Gücü :

Ember Adası Empty
MesajKonu: Geri: Ember Adası   Ember Adası Icon_minitimeSalı Mart 22, 2011 8:30 pm

Küçüklüğümden beri çevremden zarar görmüştüm.Belkide beni nefrete iten düşünce,tanıdığım herkezin bana düşman olmasıydı.Bu nedenle mutlu yaşamın nasıl olduğunu anlayamamıştım.
Ama bu adamın gözlerinde bilgelik ve umut vardı. Tuhaf güçleri ve bakışları,içimi bir sıcaklıkla kaplamıştı. Dalgın bir şekilde onu daha iyi anlamaya çalışırken sorumun cevabını da almıştım.
"Dünyada dört elementin ustası,Avatar'ım."
Söylediklerine karşı kafamda bir soru işareti oluşmuştu. Hafızamı zorlayıp Avatar'ın ne olduğunu anlamaya çalışırken,Bir parıltı görmüştüm. Elinde tuttuğu büyük bir ateş topu içimi bir anda ısıtmıştı.Ardından kendimi büyük bir hevesle onun söyleyeceklerini dinlerken bulmuştum.
"Bu senin doğanda var.Kullanmakta çekinmemelisin.Ateş yaşam kaynağıdır ve bu güc özel olarak bahşedildi.Korkma..."
Bu sözler bana her ne kadar gurur aşılamış olsa da duygularımın beni kontrol etmesine izin vermeyerek
"Gücüm, tanıdığım herkeze zarardan başka bir işe yaramadı.Ve burada da kullanırsam yine zarar verecek.Sana,bu adadakilere ve hatta kendime bile."
Diye söylendikten sonra, kasabamda ki insanların konuşmasında geçen avatar kavramı aklıma gelmişti. Efsanevi bir güce sahip,dört elementi aynı anda bükebilen dünyadaki tek kişi

Ember Adası
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kyoshi Adası
» Hilal Adası