The Last Airbender - Son Hava Bükücü - Gerçeklerle Yüzleşin
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
The Last Airbender - Son Hava Bükücü - Gerçeklerle Yüzleşin

The Last Airbender - Son Hava Bükücü - Gerçeklerle YüzleşinHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz :
Mesaj Sayınız : 0

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Kuzey Su Kabilesi

3 posters
YazarMesaj
Witch
Profesyönel Bükücü
Profesyönel Bükücü
Witch

Erkek
Ulus : : Su Kabilesi
Element : : Tüm elementler.
Eşya : : Asa, Atheme, Kadeh, Pentacle
Rütbe : : Avatar
Bükme Gücü :
Kuzey Su Kabilesi Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Kuzey Su Kabilesi Right_bar_bleue

Kuzey Su Kabilesi Empty
MesajKonu: Kuzey Su Kabilesi   Kuzey Su Kabilesi Icon_minitimeSalı Haz. 22, 2010 3:39 pm

RP İN
https://thelastairbenderrpg.yetkin-forum.com
Witch
Profesyönel Bükücü
Profesyönel Bükücü
Witch

Erkek
Bükme Gücü :
Kuzey Su Kabilesi Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Kuzey Su Kabilesi Right_bar_bleue

Kuzey Su Kabilesi Empty
MesajKonu: Geri: Kuzey Su Kabilesi   Kuzey Su Kabilesi Icon_minitimePaz Eyl. 05, 2010 11:16 am

Aqua , kuzey su kabilesine , doğduğu yere geldi. Etrafına bakındı. Burayı çok özlemişti. Gözleri doldu. Çevresine bakındı ama kimseyi göremiyordu. Ortalıkta kimse yoktu :

-Nerede bu insanlar?

Şaşkınlık içerisinde gezmeye başladı. Belki bikaç kişiyi görebilirdi. Yoktu... Kimse yoktu. Herkes nereye gitmişti ??

Bir anda yerine gelen hafızası her şeyi hatırlamasına neden olmuştu. Bir dostu ihanet etmişti. Dünyasını onun elinden almıştı ve kendine yeni bir dünya yaratmak üzere ortalıktan kaybolmuştu. Herkesle birlikte kaybolmuştu. Onun dünyasındada kimse yoktu aslında. O da yalnız kalmıştı. Gözünde büyüyen hırs ve zafer duygusuyla dudakları kıvrıldı. Eden bulurdu. Birkaç kişi bulmak umuduyla gezmeye başladı. Ama attığı her adımda umudunu biraz daha kaybediyordu. Kimse bu keşişe değer vermiyor muydu ?

Oturdu ve ağlamaya başladı . Ne yapmıştı ki ?? Tam bir aptal gibi görünüyordu... Kendini kaybetti ve etrafındaki suları havalandırdı. En son hatırladığı şey bu oldu.
HydroTaichi
Sıradan Bükücü
Sıradan Bükücü

Erkek
Ulus : : Su Ulusu
Element : : Su Bükücüsü - Hydrokinesis Smile
Eşya : : Katana. El Feneri. Matara. Bandana. Su Küreleri.
Rütbe : : Öğrenci
Bükme Gücü :

Kuzey Su Kabilesi Empty
MesajKonu: Geri: Kuzey Su Kabilesi   Kuzey Su Kabilesi Icon_minitimeCuma Eyl. 17, 2010 11:32 am

Taichi korku ve endişe içerisinde etrafta dolaşırken orada ağlayan birini gördü. Bir süre kişiyi izledi ve bi anda kişinin yere düştüğünü gördü. Taichi koşarak o kişiye ne olduğuna bakmya gitti. Gerçekten usta bir bükücü olduğu belliydi. Bedeni soğumuş ve uyanmıyordu. Taichi birkaç kez sarsmasına ramen sonuç yoktu. Bu ıssız yerde, yerde bayılmış birini görmek bi mucize bile denebilirdi.
Taichi:
-Hey dostum sana noldu? hey ........ Beni duyuyomusun ?

Taichi ses gelmediğini görünce onu kucağına aldı ve koşarak bu kişiyi kamplarına götürmeye başladı...
Ocean Spirit
Normal Bükücü
Normal Bükücü
Ocean Spirit

Erkek
Ulus : : Güney Su Kabilesi
Aile : : Avatar Kuruk soyundan..
Element : : Su
Eşya : : Buzdan Asa
Rütbe : : Uzman
Bükme Gücü :

Kuzey Su Kabilesi Empty
MesajKonu: Geri: Kuzey Su Kabilesi   Kuzey Su Kabilesi Icon_minitimeCuma Eyl. 17, 2010 1:33 pm

Onlar gidedursun Ocean da Kuzey Su Kabilesine ayak basmıştı.Su bükmesine yardımcı olacak bir kitap arıyordu.Ama kimsecikler yoktu.Hemen doğduğu eve gitti.Ailesini orda bulacağını zannediyordu.Ama yoktular.Evleri dağılmıştı.Duvarlar çökmek üzereydi.Sinirlendi.Yumruğunu sıktı ,gözleri doldu.Hemen koşar adımlarla ruhlara gitti.

Kuzey Su Kabilesinin sonlarına Tui ve La'nın bulunduğu yere gitti.Neyseki ora sıcacıktı.Tui ve La'da oradaydı.Ama artık eskisi gibi hareket etmiyorlardı.Donuk ve yavaş dönüyorlardı.Kesinn bişeyler olmuştu.Ama şu an daha önemli bir işi vardı.

Buraya gelmesinin asıl sebebi Kuzey Su kabilesi kütüphanesinden su bükme yöntemleri içeren bir kitap alması gerekiyordu.Bu sayede mükemmel bir su ve kan bükücü olup Avatar ve ekibine yardım etmesi gerekiyordu.Yürüdü...Kocaman buzdan bir duvarın önünde durdu.Bir hamleyle duvarın ortasın bir tünel oluşturdu.Buraya zarar gelmememiş olmalıydı.Çünkü burayı sadece belli başlı kişiler biliyordu.Tünelde epey yürüdü.Ve kütüphaneye ulaştı.

Kütüphaneye dokunulmamıştı.Alması gereken parşomeni aldı.Bunlar insanlığın uygarlığından beri en eski olan su bükme parşömenleriydi.Aydan ilham alınarak yazılmıştı.Bunun için su bükmenin özünü en iyi şekilde içeriyordu.Kütüphaneden çıktı.Ve teknesine doğru yol aldı.Sura yaklaşmışken iki kişi farketti.Biri baygındı ve diğeri onu güç bela taşımaya çalışıyordu.Hemen yanlarına gitti.Onlara nereye gittiklerini sordu.Ve teknesi olduğunu ,onları istedikleri yere götürebileceğini söyledi.Üç yoldaş ıssız ve soğuk sokakta yürümeye başladı.

kuruk
Witch
Profesyönel Bükücü
Profesyönel Bükücü
Witch

Erkek
Bükme Gücü :

Kuzey Su Kabilesi Empty
MesajKonu: Geri: Kuzey Su Kabilesi   Kuzey Su Kabilesi Icon_minitimeCuma Eyl. 17, 2010 6:11 pm

Aqua , gözlerini açtı ;

-Hey , ben iyiyim !

Etrafında şifacılar ve iki su bükücü vardı.Kalktı ve onlara şüpheyle baktı :

-Ne var ? Ben bir keşişim ve sanırım kendimi iyileştirebilirim. Ve sonra gülümsedi Very Happy

Uzandı ve gevşedi. Sonra suyun iyileştirici şifa gücünü kullandı. Sanırım teknede yüzmüştü ve kafası teknenin oyuğunun çıkıntısına gelmişti. Biraz acıyordu. suyun enerjisini o bölgeye yoğunlaştırdı. Acısı yavaş yavaş kayboluyordu. Ve sonra geçtiğini hissetti.Hemen ayağı kalktı ve saate baktı. Çok geç olmuştu :

-Olamaz , hemen gitmeliyim , çok geç kaldım. Yıkılan su kabilelerini tekrar yapmalıyım. Bana yardım edebilecek olan var mı ?w

Bunu söyledikten sonra yanındaki iki su bükücüye baktı. Üçüde birbirlerine bakıp gülümsediler Very Happy
Ocean Spirit
Normal Bükücü
Normal Bükücü
Ocean Spirit

Erkek
Bükme Gücü :

Kuzey Su Kabilesi Empty
MesajKonu: Geri: Kuzey Su Kabilesi   Kuzey Su Kabilesi Icon_minitimeCuma Eyl. 24, 2010 9:09 pm

"Tamam mükemmel bir iyileştiricisin ama biraz daha dinlenmen gerekecek,ben kasabaya yiyecek bişeyler almaya gideceğim.Boş mideyle hiç bir yeri kurtaramazsın." dedi Ocean."Bu arada sanırım nerede olduğumuz hakkında hiç bir fikrin yok.Toprak krallığına bağlı ufak bir adadayız.Tamamen güvenli..Kafanı vurduktan sonra endişe edip yolculuğa devam edemedik.Burayı bulduk."dedi.Ve ordakilerle vedalaşıp kasabaya inmeye başladı.

Kasabaya inen yol ürkütücüydü.Ve adımları zifiri karanlıktaki sessizliğe sanki biraz daha sessizlik katıyordu.Ocean biraz ürktü.Sonra kasabadan gelen ışıklar yavaş yavaş gözükmeye başladı.Rahatlamıştı..Nihayet kasabaya vardı.

Sanki yaşam yoktu.Hemen hemen her evin ışığı yanıyordu fakat sokaklarda kimse yoktu.Şaşırdı.Dolanıp bir dükkan aramaya başladı.Meydana indi.Burda iki kişi gördü.Havuzun başına oturmuş dama oynuyorlardı.Gidip bu tenhalığın sebebini sordu.İçlerinden daha yaşlı gözüken cevapladı:"Burada dükkan, sosyal etkinlik,dışarı çıkıp gezme gibi bir seçeneğin yoktur."dedi.Sonra devam etti:"Ateş ulusu yakın zaman önce saldırıya geldi.Toprak bükmeyi bilen ve savaşabilecek az kişimiz vardı.Akıllılık edip teslim olduk.Ateş ulusu da bize vergi bağlayıp belirli yasaklar koydu.Aslında hiç seçeneğimiz yoktu.Ve Ateş ulusuda o kadar merhametli değil.Tek amaçları karşı çıkan köylere örnek olmamızdı."dedi.Bunun üzerine Ocean sordu:"Peki nasıl yemek yiyorsunuz, Nasıl işe gidiyorsunuz?".Bu sefer daha genç olan sözü aldı:"Kasabanın yarısı açlıktan ve salgın hastalıklardan öldü.Ateş ulusu ayda bir çok az bir miktar erzak verir.Ama bu kimseye yetmez.Yaşayanların çoğu kendi ürününü kendi yetiştirir."dedi."Peki siz neden dışarıdasınız ?" diye sordu Ocean.Yaşlı olan:"Biz meydan bekçisiyiz dışarda olanlara ceza yazarız.Ama sen yabancısın ,bilgin yokt..".Bir ayak sesi lafını böldü.Ateş askerleri olmalıydı."Kaç hemen koş tüm gücünle koş !!"dedi genç.Ocean denileni yaptı.Hızlı adımlarla koşuyordu .Sonra bir bağırma sesi duydu.

Arkasına baktığında masa alevler içindeydi..."Sanırım bu işi bitirmeliyiz" diyerek konakladıkları yere doğru tekrar koşmaya başladı....
Witch
Profesyönel Bükücü
Profesyönel Bükücü
Witch

Erkek
Bükme Gücü :

Kuzey Su Kabilesi Empty
MesajKonu: Geri: Kuzey Su Kabilesi   Kuzey Su Kabilesi Icon_minitimeC.tesi Eyl. 25, 2010 9:51 am

rp out : hey , ne toprak krallığı su kabilesine yazıyoruz Very Happy ama komşu bir toprak köyüne gidebilirsin Very Happy

rp : aqua , oceanın gitmesi üzerine derin bir oufffff çekti. ve arkasından bağırdı :

-Gelirken mutlaka yasemin çayıda getir !!!

yasemin çayını çok severdi. ama şimdi dinlenme zamanıydı. gözlerini kapattı. başında hafif bir ağrı hissetti. sonra gözünün önüne gelen görüntüler... aman tanrım !! keşiş içgüdüleri çalışıyordu. Oceanın başının tehlikede olduğunu gördü. ama başı dertte olan sadece ocean değildi. iki adam daha vardı sonra başka adamlar gelmişti. sıcak... çok sıcaktı. olabilir miydi ? ateş ulusu hala saldırıyor muydu ?

evet sanırım ateş ulusuydu.

-oceanın yardıma ihtiyacı var. tai-chi yardıma gidebilirmisin ?

tai chi başını salladı sonrada derin okyanusun ardından gözden kayboldu. keşke kendiside yardım edebilseydi. en azından ordaki varlıklarının silindiği insanlara... tamda yaralanacak zamanı bulmuştu. ama tek yapması gereken oceanı beklemekti. başını arkaya koydu , gözlerini kapattı ve kısa süreli bir uykuya daldı.
Ocean Spirit
Normal Bükücü
Normal Bükücü
Ocean Spirit

Erkek
Bükme Gücü :

Kuzey Su Kabilesi Empty
MesajKonu: Geri: Kuzey Su Kabilesi   Kuzey Su Kabilesi Icon_minitimeC.tesi Eyl. 25, 2010 12:58 pm

rp out :yah biliyorum ordan giderken konakladık.Zaten yakın bi ada,yani ta toprak krallığında deil... Very Happy
Ocean Spirit
Normal Bükücü
Normal Bükücü
Ocean Spirit

Erkek
Bükme Gücü :

Kuzey Su Kabilesi Empty
MesajKonu: Geri: Kuzey Su Kabilesi   Kuzey Su Kabilesi Icon_minitimeC.tesi Eyl. 25, 2010 1:28 pm

Oceon koşarak geliyordu.Yolda Tai chiyi gördü."Hemen içeri gel size söylemem gereken şeyler var"dedi.İçeri girip kapıyı kilitledi.Tam söze başlayacaktı ki Aqua onu durdurdu:"Biliyorum,biliyorum..Başından geçenleri gördüm.Şimdi yapmamız gereken bu insanlara yardım etmek.Bir planınız var mı?".Ocean"Evet"dedi."Gelirken tepeden ateş ulusunun kaldığı yeri gördüm.Adada kalmıyorlar.Adanın biraz ilerisinde metalden yapılmış bir tesisleri var.Güçlü pompalar sayesinde ayakta kalıyor.Sanırım orda kalmalarının nedeni herhangi bir isyana karşı toprak bükücülere fırsat vermemek."dedi."Eee planın nedir?"diye sordu Tai Chi."Bu gece dolunay var.Sanırım kalkacak gücün yeterince olacak.Tesis adaya kocaman bir zincirle bağlı.Nöbetçiler 24 saat nöbet tutuyor.Aqua sen kan bükerek nöbetçileri etkisiz hale getir ve zinciri kopar.Bu sayede adaya kimse kaçıp saklanamaz.Ben haberleşme kulesini yok edeceğim.Bu sayede destek gelmeyecektir.Ayrıca tesisdeki tüm ulaşım araçlarını yok edeceğim.Tai Chi sana gelince..Nöbetçilerin dikkati bizim üzerimizdeyken pompaları yok edeceksin.Ve tesisi batıracağız."

"Güzel"dedi Aqua.Tai chi onu onayladı.Dolunaya bir saat vardı."Hazırlanalım"dediler.

Aradan bir saat geçti.Dolunay çıkmıştı.Birlikte konakladıkları yerden ayrıldılar.Kapıdan çıktılar.Damarlarında ayın gücünü hissediyorlardı.Ocean "Dünyada bir su bükücüden daha güçlü ne olabilirki?"dedi.Aqua"Üç su bükücü" dedi ve gülümsedi....
Witch
Profesyönel Bükücü
Profesyönel Bükücü
Witch

Erkek
Bükme Gücü :

Kuzey Su Kabilesi Empty
MesajKonu: Geri: Kuzey Su Kabilesi   Kuzey Su Kabilesi Icon_minitimeC.tesi Ekim 30, 2010 10:05 am

rp out : sınır kapısından rp ye devam ediyorum

Kuzey Su Kabilesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Güney Su Kabilesi
» Kuzey Hava Tapınağı